HVEM ER VI?

VIPAS 

Vipas er et firma som har spesialisert seg på bemanning/drift innen byggebransjen, primært på betong og tømmer. Vi har innen begge disse fagområdene flere fastansatte med garanti lønn mellom oppdrag, i tillegg til midlertidige ansatte. Siden vi er så spesialiserte innen disse fagområde, kjenner vi våre ansatte sin kompetanse bedre enn mange av våre konkurrenter. Vipas skal i sammen med dere finne de beste bemanningsløsninger på god forsvarlig drift, samtidig som vi har fokus på HMS. Vår spesialisering gjør at flere av våre samarbeidspartnere trekker oss inn i en tidlig fase på prosjektene, hvor vi går igjennom hva vi har tilgjengelig av ressurser.


 1. april 2016 etablerte vi kontor i Hunsfos Næringspark. Vårt mål var å bli en foretrukket aktør i Landsdelen innen bemanning til bygg/anlegg og Industri. Vår styrke er koordinering og ressursstyring av mannskaper i samarbeid med kunde. Teamet har bred kompetanse og lang erfaring fra bransjen. Dette gjør oss ressurssterke og kapable til å ta større oppdrag.
TILLIT

Vi ønsker å skape tillit med våre kunder og ansatte som jobber for oss. Vi er ærlige og vil ha en åpen dialog der vi holder løfter som er gitt. Vi satser på langsiktig kundeforhold med fornøyde mennesker. 

KVALITET

Det skal være kvalitet i alt vi foretar oss. Vi er en profesjonell bedrift der vi levere den beste kundeservicen på markedet. Vi jobber tett med kundene for å forstå bemanningsbehovet til bedriften eller prosjektet. 

TRIVSEL

Vi er opptatt av trivsel i det arbeidet vi gjør. Både våre ansatte, kunder og medarbeidere skal føle seg trygge og profesjonelle. Vi snakker mange forskjellige språk og skaper en trygghet ved å representerer flere land. 

ANSATTE

Vi har hovedkontor på Hunsfos i Vennesla, med et team på 7 personer. I tillegg har vi en avdeling i Haugesund som startet opp 01.04.19. Timeflyt er vår økonomiavdeling og er lokalisert i Kristiansand med 3 ansatte. Vi har også rekrutteringskontorer i Polen og Slovakia. Teamet har bred kompetanse og lang erfaring fra bransjen. 

HOVEDKONTOR VENNESLA, HUNSFOS NÆRINGPARK

Dag Nesland

Daglig leder og Senior Rådgiver

Helmut Wachendorf

Driftssjef 

Monica K. Røraas

Driftsstøtte & HMS/QA

Christian Næss

Drift og salg

Elisabeth Baardsen

Personalkonsulent og Medierådgiver

Caroline A. Eidsvig

Personalkonsulent

Marianne Glastad

Rekrutterer 

AVDELING HAUGESUND, KARMSUND

Per Hillesland

Daglig leder Vipas Vest

ØKONOMIAVDELING TIMEFLYT, KRISTIANSAND

Torgeir Bjørnaraa 

Daglig leder Timeflyt og Økonomisjef

Mona Austrud Bergmann

Lønn- og økonomimedarbeider

Monika Joanna Gladysz

Lønn- og økonomimedarbeider

AVDELING POLEN, NOWY SACZ 

Kinga Poskard

Rekrutterer

Sylwia Poskard

Rekrutterer

AVDELING SLOVAKIA, BARDEJOV

Marek Hupcej

Rekrutterer

Dominika Geffertová

Rekrutterer

NHO-medlemskap gir deg trygghet som arbeidsgiver og ansatt. Du får tilgang til økonomiske fordeler, advokathjelp, rådgiving, forsikring, pensjonsordning, kurs og arrangementer. Næringslivets Hovedorganisasjon er den største interesseorganisasjonen for bedrifter i Norge. Samtidig har du også reell påvirkningsmulighet i viktige beslutningsprosesser.


Vipas er revidert arbeidsgiver! Målet for bemanningsbedriften er å være en best mulig arbeidsgiver og være en kvalitetsleverandør av personell til sine kunder. En revidert arbeidsgiver er en bemanningsbedrift som er medlem i NHO Service og som har underlagt seg ekstern revisjon av sin profesjonalitet som arbeidsgiver. Denne revisjonen skjer hvert andre år.  

StartBANK er et felles leverandørregister som brukes av innkjøpere innenfor bygg og anlegg, forvaltning, forsikring og fast eiendom i Norge, til støtte for seriøse leverandører og med oppdatert og kontrollert leverandør-informasjon. Dette gir leverandørene mulighet til å konkurrere på like vilkår og bidrar til bruk av seriøse aktører, og skaper nye forretningsmuligheter for både innkjøpere og leverandører.

SPØRSMÅL?

Telefon: +47 381 57 970

Mail: post@vipas.no

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat.

Obligatorisk felt!
Obligatorisk felt!
Obligatorisk felt!
Obligatorisk felt!

SPØRSMÅL?

Telefon: +47 381 57 970

Mail: post@vipas.no

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat.

Obligatorisk felt!
Obligatorisk felt!
Obligatorisk felt!
Obligatorisk felt!
Vis detaljer
Utsolgt