PÅ UTKIKK ETTER NYE MEDARBEIDERE?


HVORFOR BLIR KUNDE HOS OSS?


Vipas er et firma som har spesialisert seg på bemanning/drift innen byggebransjen, primært på betong og tømmer. Vi har innen begge disse fagområdene flere fastansatte med garanti lønn mellom oppdrag, i tillegg til midlertidige ansatte. Siden vi er så spesialiserte innen disse fagområde, kjenner vi våre ansatte sin kompetanse bedre enn mange av våre konkurrenter. Vipas skal i sammen med dere finne de beste bemanningsløsningene på god forsvarlig drift, samtidig som vi har fokus på HMS. Vår spesialisering gjør at flere av våre samarbeidspartnere trekker oss inn i en tidlig fase på prosjektene, hvor vi går igjennom hva vi har tilgjengelig av ressurser.


TILLIT

Vi ønsker å skape tillit med våre kunder og ansatte som jobber for oss. Vi er ærlige og vil ha en åpen dialog der vi holder løfter som er gitt. Vi satser på langsiktig kundeforhold med fornøyde mennesker. 

KVALITET

Det skal være kvalitet i alt vi foretar oss. Vi er en profesjonell bedrift der vi levere den beste kundeservicen på markedet. Vi jobber tett med kundene for å forstå bemanningsbehovet til bedriften eller prosjektet. 

TRIVSEL

Vi er opptatt av trivsel i det arbeidet vi gjør. Både våre ansatte, kunder og medarbeidere skal føle seg trygge og profesjonelle. Vi snakker mange forskjellige språk og skaper en trygghet ved å representerer flere land. 

SLIK FINNER VI DEN BESTE KANDIATENFor å finne rett person til rett jobb gjennomfører vi ulike prosesser med CV utvelgelse, intervju og kontroll av dokumentasjon. Når vi får inn en ny kandidat har vi en grundig gjennomgang av hva kandidaten er flink til, har erfaring med og ønsker å jobbe videre med. Dette skapet tillit både for arbeideren og kunden, fordi vi vet hvilken styrke person vi setter i arbeid har, og hvilke kvalifikasjoner kunden ønsker. Vi har rekrutteringsledd og samarbeidspartner i flere europeiske land, samt et godt etablert samarbeid i våre nordiske naboland. Vi har også et tett samarbeid med NAV og utdannings institusjoner. 

Vipas har lang erfaring innen kompetansekartlegging og kvalitetssikring av kandidater. Via våre samarbeidspartnere søker vi etter kvalifisert personell som besitter den kompetanse og erfaring som våre kunder etterspør. Vi leverer fleksible rekrutteringsløsninger som er basert på våre kunders behov for personell og kompetanse.

 

1.

Gjennom søking i vårt nettverk og brede database er det alltid dyktige kandidater klare for oppdrag.  

2.

Grundig utvelgelse av arbeidssøkere med innkalling til intervju og kontroll av dokumentasjon. 

3.

Ved behov for ekstra bemanning hos kunder finner vi riktige og dyktige fagfolk. 

SPØRSMÅL?

Telefon: +47 381 57 970

Mail: post@vipas.no

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat. 

Obligatorisk felt!
Obligatorisk felt!
Obligatorisk felt!
Obligatorisk felt!

SPØRSMÅL?

Telefon: +47 381 57 970

Mail: post@vipas.no

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat. 

Obligatorisk felt!
Obligatorisk felt!
Obligatorisk felt!
Obligatorisk felt!
Vis detaljer
Utsolgt